Forsiden

  Støt foreningen

  Bliv ekspert

  Ekspertudtalelser

  Om foreningen

  Om loftsloven

  Nyheder

  Kontakt 

  Links

 

Hvad skal jeg skrive i min ansøgning?

 

Her er en oversigt over hvilke oplysninger, der skal stå i ansøgningen - du kan evt. også printe ansøgningsskemaet fra ekspertfolderen ud og bruge det. Folderen kan hentes her (i en printvenlig version).

 

Navn og adresse

Du skal skrive dit fulde navn og din adresse på ansøgningen.

 

Personnummer

Skattemyndighederne skal vide, hvem vi har udbetalt honorarer til, så det er nødvendigt, at du skriver dit personnummer (også de sidste 4 cifre).

 

Telefon og evt. mail

Hvis vi får råd til at hyre dig som ekspert, skal vi jo have mulighed for at få fat i dig. Skriv derfor dit telefonnummer og også meget gerne mailadresse i ansøgningen.

 

Hvor meget du har mistet

Du skal skrive, hvor meget du har mistet i boligsikring og/eller særlig støtte på grund af loftet. Og om du oveni er blevet ramt af nedsættelsen af kontanthjælpen (542 kr. pr. person om måneden). Alle tallene fremgår af din månedlige "løn"-seddel fra kommunen.

 

Om du er forsørger

Du skal fortælle, om du har hjemmeboende børn, du forsørger, og i så fald, hvor mange børn?

 

Enlig, gift eller samlevende

Du skal oplyse om du er enlig eller bor sammen med en ægtefælle eller en samlever.

 

Bank og kontonummer

For at vi kan sætte dit honorar ind på din konto, skal du oplyse hvilken bank du har, samt dit konto- og registreringsnummer.

 

Dato og underskrift.

Du skal skrive under på, at de oplysninger, der står i ansøgningen, er sande, og at du er indforstået med, at oplysningerne bliver registreret på vores ekspertliste.

 

To personer på en ansøgning

Hvis I er et par, hvor begge er ramt af loftet, skal I begge søge om at blive Loftsramte Eksperter - ellers har det ingen effekt.

I skal oplyse navn, personnummer og bankoplysninger på jeg begge to, samt, hvor meget I hver især har mistet pga. loftet (tallene fremgår af jeres månedlige "løn"-seddel fra kommunen). I skal også begge huske at skrive under på ansøgningen.

 

Send din ansøgning

Du/I skal sende ansøgningen til: Foreningen til Køb af Udtalelser fra Loftsramte Eksperter, Lundtoftegade 18, 1.th., 2200 København N.

 

Behandling af din ansøgning

Vi registrerer dig på Ekspert-listen, hurtigst muligt efter vi har modtaget din ansøgning. Det er kun bestyrelsen, der har adgang til Ekspert-listen, og oplysningerne vil ikke blive givet videre til andre end skattemyndighederne. Du kan læse mere om, hvordan vi behandler dine data her

 

Du vil blive kontaktet via telefon eller mail, hvis vi får råd til at købe en ekspertudtalelse af dig.

 

Hvis der er noget, du er i tvivl om, er du velkommen til at kontakte foreningen - meget gerne pr. mail.

 

 

>>Tilbage til siden "Bliv ekspert"