Forsiden

  Støt foreningen

  Bliv ekspert

  Ekspertudtalelser

  Om foreningen

  Om loftsloven

  Nyheder

  Kontakt 

  Links

 

Bliv ekspert

 

Hvad kræver det at blive ekspert?

Er du loftsramt? Og kan du overskue at komme med en udtalelse en gang om måneden (minimum 3 linjer)? Ja, så har du mulighed for at blive en af foreningens eksperter.

 

Hvor meget får en ekspert?

Honoraret har en størrelse, så du lige præcis går fri af loftet.

Ikke alle kontanthjælpsmodtagere er lige hårdt ramt af loftet, nogen har mistet flere penge end andre. Jo mere du har mistet, des større ekspert vil du blive regnet for af foreningen. Og eksperterne bliver naturligvis honoreret efter graden af ekspertise.

 

Hvordan bliver man ekspert?

Du skal sende eller maile en kort ansøgning til foreningen, hvor du bl.a. helt kort fortæller om din situation, og hvor meget du har mistet i boligsikring eller særlig støtte på grund af loftet. Du kan læse mere her

 

Hvordan udvælges eksperterne?

De største eksperter (dem, der er hårdest ramt af loftet) vil også være dem, der først bliver hyret. Der bliver lavet en Ekspert-liste, med de største eksperter øverst. Hver måned tager vi fra toppen af listen og køber alle de udtalelser, vi har råd til (max 1 udtalelse pr. ekspert pr. måned). Vi håber selvfølgelig at kunne få råd til alle, men det afhænger fuldstændig af, hvor mange penge, vi får samlet ind.

 

Du er anonym

De udtalelser, vi køber, bliver lagt her på hjemmesiden, men uden navn, så ingen vil kunne se, at det lige præcis er dig, der har skrevet den. Det er kun bestyrelsen, der ser din ansøgning, og dine oplysninger vil ikke blive givet videre til andre (bortset fra skattemyndighederne, der er nødt til at vide, hvem vi har betalt penge til) - du kan læse mere om, hvordan vi behandler dine data, her

 

Eksperthonorar skal oplyses til kommunen

Hvis du bliver hyret som ekspert, får du et honorar sat ind på din konto. Du skal huske at fortælle kommunen, at du har modtaget honoraret, så de kan lave en ny beregning af dit loft - dermed skulle loftet gerne forsvinde, så du igen kan få det, du er berettiget til i boligsikring og/eller særlig støtte den måned. Du skal huske selv at betale skat af honoraret (og husk det endelig - ellers får du et skattesmæk senere).  

 

Hvis der er noget, du er i tvivl om, er du velkommen til at ringe eller sende en mail.