Forsiden

  Støt foreningen

  Bliv ekspert

  Ekspertudtalelser

  Om foreningen

  Om loftsloven

  Nyheder

  Kontakt 

  Links

 

Julekampagnedag den 17. december

 

Vi deler ekspert-juleudtalelser ud

Julen står for døren, hjerternes og gavernes fest, og derfor har vi igen i år besluttet, at vi vil dele ud af vores flotte og dyrt indkøbte ekspertudtalelser, så endnu flere kan få glæde af dem.

 

Det kommer til at foregå den 17. december.  Foreløbig er det planlagt at dele ud i København ved Nørreport St. og ved Fields, men udtalelserne bliver lagt i en printvenlig version her på hjemmesiden, så hjertevarme mennesker fra det ganske land skal være meget velkomne til printe ekspert-udtalelser ud og dele dem ud ved deres lokale stationer, supermarkeder ol.

 

Meld dig til at uddele ekspert-udtalelser

For at så mange som muligt kan få glæde af udtalelserne, ville det være dejligt med lidt hjælp til at få dem delt ud. Hvis du har tid til at hjælpe til den 17. december, så meld dig som uddeler. Send en mail og fortæl, hvor du vil dele ud - så føjer vi dit navn til listen.

 

Du må meget gerne selv sørge for at få printet udtalelserne ud. (Vi kan evt. hjælpe med at trykke i et mindre omfang - i så fald skal vi helst vide besked inden den 9. december) . Du skal også være opmærksom på, at du skal gå lidt frem og tilbage, når du deler ud - ellers kræver det en lokal tilladelse at stå og dele ud.

 

Flyer du selv kan printe ud fra hjemmesiden

Der bliver lavet flyers med forskellige ekspert-juleudtalelser på den ene side og en omtale af foreningen på den anden. De kan hentes her i en printvenlig udgave (2 flyers pr. side - printes på begge sider):

Juleudtalelse 1
Juleudtalelse 2

Juleudtalelse 3

 

Pressemeddelelse fra 16. december kan læses her

 
 
 
 

 

>>tilbage til Forsiden

 

>>tilbage til Nyheder