Forsiden

  Støt foreningen

  Bliv ekspert

  Ekspertudtalelser

  Om foreningen

  Om loftsloven

  Nyheder

  Kontakt 

  Links

 

Materialer

 

Til Donorer

For at gøre reklame for foreningen, har vi lavet et opslag, man let kan printe ud og hænge op, f.eks. på kontoret, i kantinen mm. Vi har desuden lavet en lille folder, man let kan folde og lægge ved eller give videre til venner og bekendte.

Donoropslag (printvenlig version)

Donorfolder (printvenlig version - printes på begge sider)

 

Til Eksperter

Der er lavet en folder, som bliver lagt på landets socialkontorer. Hvis du opdager, at den mangler et sted, er du meget velkommen til at printe den ud her fra hjemmesiden, folde den en gang og lægge den ud.

Ekspertfolder (printvenlig version - printes på begge sider)

 

Juleuddeling 2006 - flyers

I forbindelse med julekampagnedagen den 17. december blev der lavet flyers med forskellige ekspert-udtalelser på den ene side og en omtale af foreningen på den anden. De kan hentes her i en printvenlig version (2 flyers pr. side - printes på begge sider):

Juleudtalelse 1

Juleudtalelse 2

Juleudtalelse 3

 

1. maj - flyers

I forbindelse med 1. maj 2006 blev der lavet flyers med forskellige ekspert-udtalelser på den ene side og en omtale af foreningen på den anden. De kan hentes her i en printvenlig version (2 flyers pr. side - printes på begge sider):

Udtalelse 4

Udtalelse 5

Udtalelse 6

Udtalelse 7

Udtalelse 8

 

Kampagnedag - flyers

I forbindelse med kampagnedagen den 19. december 2005 blev der lavet flyers med forskellige ekspert-udtalelser på den ene side og en omtale af foreningen på den anden. De kan hentes her i en printvenlig version (2 flyers pr. side - printes på begge sider):

Udtalelse 1

Udtalelse 2

Udtalelse 3

 

>>tilbage til Forsiden

 

>>tilbage til Nyheder