Forsiden

  Støt foreningen

  Bliv ekspert

  Ekspertudtalelser

  Om foreningen

  Om loftsloven

  Nyheder

  Kontakt 

  Links

 

Nyhedsbrev fra 2. december 2005

  • Købt de første 5 ekspert-udtalelser
  • Doneret over 25.000 kr. på 3 uger
  • Kampagnedag den 19. december kl. 16-18 - meld dig som uddeler 
  • Materialer til eksperter og donorer

Købt de første 5 ekspert-udtalelser
Vi har købt de første 5 ekspert-udtalelser, så nu er der 5 eksperter (og deres børn), der kan glæder sig over en julemåned uden "loftet". Udtalelserne kan læses på hjemmesiden her: http://www.LoftsramteEksperter.dk/ekspertudtalelser.htm  Doneret over 25.000 kr. på 3 uger
Indsamlingen er gået over al forventning, så lige nu har vi råd til alle eksperter på listen. Der er helt fantastisk! Vi regner dog med, at der vil komme væsentlig flere eksperter på listen, efterhånden som de opdager, at foreningen eksisterer. Man er meget velkommen til at printe et par ekspertfoldere ud fra hjemmesiden og lægge dem frem, hvor eksperterne færdes, f.eks. i venteværelserne på landets socialkontorer.
 


Kampagnedag den 19. december kl. 16-18
Vi deler ekspert-udtalelser ud
Julen står for døren, hjerternes og gavernes fest, og derfor har vi besluttet, at vi vil dele ud af vores flotte og dyrt indkøbte ekspertudtalelser, så endnu flere kan få glæde af dem. 
Det kommer til at foregå den 19. december kl. 16-18.  Foreløbig er det planlagt at dele ud i København ved Nørreport St., men udtalelserne bliver lagt i en printvenlig version her på hjemmesiden, så hjertevarme mennesker fra det ganske land skal være meget velkomne til printe ekspert-udtalelser ud og dele dem ud ved deres lokale stationer, supermarkeder ol.
Læs mere om kampagnedagen og meld dig som uddeler her:
 http://www.LoftsramteEksperter.dk/kampagnedag.htm 
 


Materialer til eksperter og donorer
Foldere og opslag til til donorer og eksperter kan findes på hjemmesiden - lige til at printe ud og folde eller hænge op.
http://www.LoftsramteEksperter.dk/materialer.htm
 


>>tilbage til Forsiden

 

>>tilbage til Nyheder