Forsiden

  Støt foreningen

  Bliv ekspert

  Ekspertudtalelser

  Om foreningen

  Om loftsloven

  Nyheder

  Kontakt 

  Links

 

Nyhedsbrev fra 18. december 2005

  • Kampagne på mandag den 19. december kl. 16-18
  • Læg ekspert-foldere frem
  • Velkommen til Sadia Syed og Svend Auken
  • Doneret knapt 32.000 kr.
     

 

Kampagne på mandag den 19. december kl. 16-18
Vi deler ekspert-udtalelser ud – du kan stadig nå at være med.
Julen står for døren, hjerternes og gavernes fest, og derfor har vi besluttet, at vi vil dele ud af vores flotte og dyrt indkøbte ekspertudtalelser, så endnu flere kan få glæde af dem.  

Foreløbig er det planlagt at dele ud i København, Århus, Silkeborg, Glumsø og Faaborg, men udtalelserne bliver lagt i en printvenlig version på hjemmesiden, så hjertevarme mennesker fra det ganske land kan stadig nå at printe ekspert-udtalelser ud og dele dem ud ved deres lokale stationer, supermarkeder ol. på mandag
Læs mere om kampagnedagen og meld dig som uddeler her:
 http://www.LoftsramteEksperter.dk/kampagnedag.htm 


 


 

Læg ekspert-foldere frem
Der er brug for, at flere loftsramte finder ud af, at foreningen eksisterer. Du skal derfor være meget velkommen til at printe nogle af ekspert-folderne ud og lægge dem frem, hvor loftsramte færdes, f.eks. venteværelset på kommunens social- og jobcenter, AF ol. Ekspert-folderen kan findes på hjemmesiden - lige til at printe ud og folde.
http://www.LoftsramteEksperter.dk/materialer.htm

 


 

Velkommen til Sadia Syed og Svend Auken
Vi er rigtig glade for at kunne fortælle, at der siden sidste nyhedsbrev er kommet to nye medlemmer af repræsentantskabet. Den ene er Sadia Syed, der er socialrådgiver og medlem af Rådet for Socialt Udsatte, den anden er Svend Auken, medlem af Folketinget for Socialdemokraterne. Et stort og varmt velkommen til jer begge to.

 Doneret knapt 32.000 kr.
Indsamlingen er gået over al forventning, så også i denne måned har vi råd til at købe udtalelser fra alle eksperter på listen. Det er helt fantastisk! Vi regner dog med, at der vil komme væsentlig flere eksperter på listen, efterhånden som de opdager, at foreningen eksisterer. Man er som sagt meget velkommen til at printe et par ekspertfoldere ud fra hjemmesiden og lægge dem frem, hvor eksperterne færdes.
 >>tilbage til Forsiden

 

>>tilbage til Nyheder