Forsiden

  Støt foreningen

  Bliv ekspert

  Ekspertudtalelser

  Om foreningen

  Om loftsloven

  Nyheder

  Kontakt 

  Links

 

Indsamlingen er stoppet, da foreningen er nedlagt


 

Støt foreningen

 

Vi har brug for din hjælp, hvis vi skal have råd til at købe alle de ekspertudtalelser, vi gerne vil.

 

Alle penge går til loftsramte eksperter

Penge doneret til foreningens indsamling går ubeskåret til at hyre loftsramte eksperter.

 

Donorlisten

Hvis du donerer 100 kr. eller mere, kan du få dit navn offentliggjort på donorlisten, (med navn og beløb). På den måde kan du være med til offentligt at vise, at du bakker op om foreningen. Husk at oplyse dit navn og skrive: "På donorlisten" eller "P.D.", når du sætter pengene ind/sender checken. Man kommer ikke på listen, med mindre man har bedt om det.

 

Hvordan donerer jeg penge?

Du kan enten gøre det ved at sætte beløbet ind på konto: 4637284010, reg.nr: 0264, eller ved at sende en check til foreningen: Loftsramte Eksperter, Lundtoftegade 18, 1.th., 2200 København N.

 

Følg med på hjemmesiden

Hver gang foreningen modtager donationer, bliver beløbene registreret i tælleren på forsiden.

 

Køb af ekspertudtalelser – hvornår og hvordan?

Ikke alle kontanthjælpsmodtagere er lige hårdt ramt af loftet, og nogen har mistet flere penge end andre. Jo hårdere man er ramt, des større ekspert vil man blive regnet for af foreningen. Eksperterne vil selvfølgelig blive honoreret efter graden af ekspertise. (Derfor vil honorarets størrelse bliver beregnet, så det svarer til det beløb, der lige præcis skal til for at gå fri af loftet - dvs. op til ca. 1.500 kr. pr. udtalelse).

 

De største eksperter (dem, der er hårdest ramt af loftet) vil også være dem, der først bliver hyret. Der bliver lavet en Ekspert-liste, med de største eksperter øverst. Hver måned tager vi fra toppen af listen og køber alle de udtalelser, vi har råd til (dog max 1 udtalelse pr. ekspert pr. måned).

 

Støttemedlem

Som noget helt nyt, har du nu også mulighed for at blive støttemedlem for foreningen. Det koster 100 kr. pr. år. I modsætning til indsamlingen, der går ubeskåret til at købe ekspertudtalelser for, så går de 100 kr., man giver som støttemedlem, til at betale for nogle af foreningens andre udgifter: f.eks. telefonregning, frimærker, hjemmeside mm. Læs mere om hvordan du bliver støttemedlem og se listen her