Forsiden

  Støt foreningen

  Bliv ekspert

  Ekspertudtalelser

  Om foreningen

  Om loftsloven

  Nyheder

  Kontakt 

  Links

 

Tine Bryld
Rådgiver og forfatter

"Vi lever i et af verdens rigeste samfund, men hver eneste dag forfølges de nederste, dem på bistandshjælp, sygedagpenge og andre ydelser med krav om kontrol, rådighed, overvågning og en stadig mistænkeliggørelse for at undgå at yde en indsats på arbejdsmarkedet.
 
Lad dem være i fred.
 
Hvad betyder 300 arbejdstimer i to år andet end et moralsk opstød? Og hvad betyder det for den enkelte, der i forvejen føler sig ydmyget og trådt på, men som ikke har ord og midler til at svare igen?
 
Det er pinligt for Danmark, det er pinligt for regeringen og dens støttepartier, at det altid er de besværlige, de skæve eksistenser, der må holde for. Alle skal have tilbud om arbejde, men får de det? Alle ved, der mangler plejepersonale og pædagoger og andre offentligt ansatte servicemedarbejdere, men kommunerne skal spare, så det ikke engang er muligt at få vikarhjælp for de langtidssyge. Hvorfor ikke bruge penge til at forbedre pleje og omsorg og dermed få flere arbejdspladser til alle dem, der gerne vil give en hånd med, men som måske ikke har en uddannelsesmæssig baggrund.

Med regeringens udspil stempler vi endnu engang hele befolkningsgrupper som nassere og løgnere. Der findes svindlere og bedragere i alle samfundsgrupper, men det er som om det kun er de letteste ofre, der hele tiden stilles i gabestok. Hvad med alle de dyre drenge, der udnytter skattesystemer, går konkurs, starter op igen med alle muligheder for support og lån? Hvad mon de koster os? Næ, det hører vi meget lidt om..."


 

Du kan læse mere om Tine Bryld på: www.tinebryld.dk

 

>> tilbage til forsiden

 

>> tilbage til "Om foreningen"