Forsiden

  Støt foreningen

  Bliv ekspert

  Ekspertudtalelser

  Om foreningen

  Om loftsloven

  Nyheder

  Kontakt 

  Links

 

Villy Søvndal
Formand for SF
Næstformand for Foreningen til Køb af Udtalelser fra Loftsramte Eksperter

"For mig har det altid været et kerneområde, at friheden og mulighederne for at skabe sig et god liv ikke er forbeholdt de få eller de velstillede - men er for os alle.

Jeg får hver uge mange henvendelser fra mennesker, hvor fattigdom og manglende muligheder ikke bare er et spørgsmål om økonomisk afsavn. Det er det naturligvis også, når der kun er råd til dårlig mad, at børnene ikke kommer på lejrskole, at man ikke kan holde fødselsdag osv. Men det er først og fremmest en armod, der forhindrer samvær med andre mennesker. Det er det sociale og kulturelle tab, der følger af den økonomiske isolation, som for alvor er invaliderende.

Jeg har hele vejen igennem været modstander af loftsloven – den gør fattige mennesker fattigere og skaber endnu mere afmagt hos mennesker, der har rigeligt at slås med i forvejen.

 

Jeg håber, at rigtig mange vil være med til at bakke op om initiativet her og på den måde give et stærkt signal om, at vi ikke vil være med til at skabe et samfund med voksende ulighed.  

 

Det er fattigt, hvis vi ikke i et rigt samfund som vores kan give alle mennesker en fair chance for at få livet til at hænge sammen."

 

 

Du kan læse mere om Villy Søvndal på: www.sf.dk

 

>> tilbage til forsiden

 

>> tilbage til "Om foreningen"